Partners

 


rsv-schoonmaakdiensten

 

RSV Schoonmaakdiensten

Dit schoonmaakbedrijf is een klantgerichte kosten efficiënte dienstverlener. Zij bieden hun klanten dagelijkse, periodedieke of eenmalige schoonmaakdiensten op maat aan. In de afgelopen jaren heeft RSV Schoonmaakdiensten elke schoonmaakklus al eens voorbij zien komen en kijken nergens gek van op. Alles is mogelijk. Zij kunnen een woning ontsmetten, maar ook een woning bezemschoon opleveren.


glazenwasserij-de-groot
 

Glazenwasserij De Groot

Dit glazenwassersbedrijf bestaat al tientallen jaren. Ze bewassen dagelijks gevels en ramen van vele woningen, kantoren en bedrijfspanden. Ook zijn zij gespecialiseerd in gevelreiniging. Hun doelstelling is iedere klant met een goed gevoel achter te laten, dat zij weten dat ze een goede keuze gemaakt hebben door het werk aan Glazenwasserij De Groot uit te besteden. Zij onderscheiden zich door vele soorten glasbewassing aan te bieden, het gebruik van goede materialen, een verzorgd uiterlijk en een optimale kwaliteit te leveren. Kortom, een onderneming waar zij trots op zijn.  

wonen-in-nederland

 

Wonen in Nederland BV

Dit makelaarskantoor is een jong en dynamisch team met kennis van de woningmarkt. Deze markt is zoals u weet beland in roerige tijden. Dit kantoor is niet bang om de werkwijze daarop aan te passen. Om in te spelen op de huidige ontwikkelingen in de markt is het courtagesysteem in een heel nieuw jasje gestoken: voor een starttarief, een vaste maandelijkse bijdrage en een verkooptarief krijgt u volledige persoonlijke begeleiding van A tot Z.


pauw 
 

Pauw Bedrijven

Wie kan werken, hoort niet afhankelijk te zijn van een uitkering. Maar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen vaak moeilijk werk krijgen. PAUW zorgt ervoor dat deze groep weer kan deelnemen aan het arbeidsproces.
PAUW is een bijzonder bedrijf, dat werkt met speerpunten die de overheid bepaalt. Het Sociaal Akkoord vormt hiervoor de leidraad. In het Sociaal Akkoord is onder andere opgenomen dat werkgevers zich ten doel hebben gesteld om 100.000 extra banen te creëren voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. PAUW kan hieraan een bijdrage leveren en u adviseren.
Omdat PAUW een maatschappelijke organisatie is die de gemeenten ondersteunt bij het vinden van werk voor mensen die dat nodig hebben, werken zij niet met een winstoogmerk. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn vaak speciale regelingen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan loonkostensubsidie en begeleiding op de werkvloer. 


mvb-ontzorgen
 
 

MvB Ontzorgen

Er komt veel op u af na het overlijden van uw dierbare. Niet alleen emotioneel maar ook praktisch. De eerste dagen na deze emotionele gebeurtenis staan vooral in het teken van het persoonlijk afscheid. Daarna wacht u een complete administratie: een schoenendoos vol papieren, een lade met paperassen of een lange rij ordners. Zij verzorgen de volledige afhandeling van de administratie. Dan hoeft u daar, in deze moeilijke periode niet meer over na te denken. Het kost veel tijd en energie om met de juiste instanties in contact te komen, zij weten door ervaring welke wegen ze daarvoor moeten bewandelen.  


yarden
 
 

Yarden

De dood maakt deel uit van het leven. Maar het is vaak moeilijk om erover te praten. Als grote uitvaartorganisatie vinden ze het hun maatschappelijke verantwoordelijkheid mensen daarbij te helpen. Want alleen door te praten kan men bijdragen aan de verwerking.
Dus organiseren ze lezingen, themadagen en gespreksbijeenkomsten, waarin ze praten over de dood. Maar ook herdenkingsconcerten en theatervoorstellingen. Oftewel: ze zorgen voor een complete uitvaartverzorging. De ervaring leert dat nabestaanden daar veel troost uit putten en dat contact met lotgenoten helpt bij het verwerken van verlies.


pcb uitvaartzorg
 
 

PCB Uitvaartzorg

PCB Uitvaartzorg werd opgericht in 1933 als vereniging met als doel het verzorgen van uitvaarten die passen bij de wensen van de overledene en nabestaanden vanuit een Protestant Christelijke geloofsbeleving. De waarden uit deze achtergrond zijn voor ons nog steeds actueel in de uitvoering van onze werkzaamheden. Uiteraard staan wij iedereen bij die met een overlijden van een naaste te maken krijgt, ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging of levensbeschouwing. Wij zijn een kleinschalige organisatie die als coöperatie haar taken zonder winstoogmerk uitvoert. Het lokaal betrokken zijn is voor ons van groot belang. Al onze uitvaartverzorgers zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks diverse cursussen, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Door het lidmaatschap van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartverzorgers en het mogen voeren van het Keurmerk Uitvaartzorg kunt u er van verzekerd zijn dat de afspraken die wij met u maken altijd worden nagekomen. We voldoen dus aan alle eisen van deze tijd. Op één punt zijn we echter een beetje ouderwets gebleven: bij de oprichting stond de persoonlijke benadering in de dienstverlening centraal. En dat is nog steeds zo. Onverminderd.

   

Monuta Landsman

Monuta Landsman is gevestigd in het Monuta uitvaartcentrum aan de Baden Powellweg in IJsselstein. Velen zullen zich nog de tijd herinneren waarin begrafenisonderneming Van Mil het uitvaartcentrum beheerde. In die tijd bekend als uitvaartcentrum Isselheem. Rond 2000 werd de onderneming door Monuta overgenomen.
Robert Landsman (uitvaartverzorger sinds 1994) zet sinds 2012, als franchisenemer bij Monuta onder de naam Monuta Landsman, de dienstverlening voort. Landsman: "Vanuit mijn woonplaats IJsselstein verzorg ik uitvaarten in de regio rond IJsselstein. Ik omschrijf mijn werk graag als 'vormgever van een herinnering'. Een uitvaart is voor mij de weerspiegeling van iemands leven. In samenspraak met de nabestaanden krijgt het afscheid vorm. Met het aanbrengen van persoonlijke accenten in de uitvaart wordt het laatste afscheid een waardevolle herinnering voor hen. Voor mij persoonlijk geldt dat ik als liefhebber van klassieke Volvo's, heb vastgelegd dat bij mijn uitvaart de rouwstoet uit auto's van dit merk moet bestaan, en dan uiteraard wel de klassieke modellen."

ecokring kringloopwinkel  

De Ecokring Kringloopwinkel

De Ecokring Kringloopwinkel is een onafhankelijke kringloop zonder winstoogmerk, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen voorop staat. Onze doelstellingen zijn het sparen van het milieu door hergebruik te stimuleren en het scheppen van werkgelegenheid en werkervaringsplaatsen voor diegene die op de reguliere arbeidsmarkt (nog) niet kunnen slagen. Wij van Groene Hart Woningontruiming werken nauw samen met De Ecokring Kringloopwinkel.

 

Contactgegevens

Groene Hart Woningontruiming
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 275 1246
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

I: www.GroeneHartWoningontruiming.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I: www.uwhuisleeg.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Utr.: 59169419
BTW Nr.: NL 8533.49.526 B01