Opkoop en hergebruik inboedel

In combinatie met een woningontruiming kan Groene Hart Woningontruiming soms (een deel van) de inboedel opkopen. De opkoop van de inboedel wordt echter wel zeer kritisch beoordeeld.

Groene Hart Woningontruiming vindt het belangrijk dat er gekeken wordt naar de mogelijkheid tot hergebruik. Dat is ons uitgangspunt. Dit is beter voor het milieu en voor de verkleining van de afvalberg. Voor bruikbare spullen wordt dan ook een tweede leven gezocht.

Inboedel Taxatie

Bij het opnemen van de offerte zal onze medewerker met een deskundige blik naar uw spullen kijken en de waarde taxeren. Afhankelijk van de waarde van de getaxeerde goederen, kan dit in sommige gevallen in mindering worden gebracht op de kosten van de woningontruiming.

Inboedel gedeeltelijk overnemen

In principe is Groene Hart Woningontruimer geen opkoper van goederen. Wij ontruimen woningen en voor zo veel mogelijk goederen zoeken wij een tweede bestemming. U hoeft natuurlijk niet de gehele inboedel aan ons over te dragen. Mocht het zo zijn dat er waardevolle antieke meubelen of schilderijen in de huisraad bij inbegrepen zijn dan kunt u overwegen zelf met die spullen naar een veiling te gaan of naar een antiquair. Wij kunnen u hierin ook ondersteunen.

Inboedel opkopen of doneren aan goede doelen

Bij een overlijden blijft er bijvoorbeeld vaak kleding achter die nog in prima staat is. Dit wordt aangeboden aan ReShare van het Leger des Heils. Dit geldt ook voor alle gordijnen, beddengoed en ander textiel. Brillen die we tegenkomen gaan naar EyeClarify en gereedschap krijgt een tweede leven via Gered Gereedschap. (Zie onze complete lijst goede doelen.) Tevens kunnen wij een groot deel van de inboedel aan kringloopwinkels aanbieden.

Contactgegevens

Groene Hart Woningontruiming
Korenmolenlaan 8
3404 DE IJSSELSTEIN

Tel: 030 - 275 1246
Mob: 06 - 5232 5032
Fax: 0842 - 254 436

I: www.GroeneHartWoningontruiming.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

I: www.uwhuisleeg.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK Utr.: 59169419
BTW Nr.: NL 8533.49.526 B01